A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/chemical/public_html/biocide_vew/system/core/Exceptions.php:185)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 672

Chemicals Database

Substanca Aktive

Tipet e produkteve

Tipi Produktit Opsione
Desinfektantët e fushës private dhe të fushës së shëndetit publik dhe produkte tëtjera biocide1
1.Produkt biocid i higjienës humane
2.Dezinfektant për zonat private dhe ato të shëndetit publik dhe produkte të tjera biocide
3.Produkt biocid për higjienën veterinare
4.Dezinfektant për zonat e ushqimit dhe ushqimit për kafshët (zonat ku përpunohet, transportohet, ruhet dhe konsumohet ushqimi apo ushqimi për kafshët)
5.Dezinfektant i ujit të pijshëm
6.Ruajtës për konservat (për produktet e përpunuara joushqimore)
7.Konservant për filmat
8.Konservant për drurin
9.Konservant për fibra, gomë dhe materiale polimere
10.Konservant për materialet e ndërtimit (përveç drurit)
11.Konservant për sistemet e përpunimit dhe me ftohje të lëngët
12.Slimicid (për të parandaluar apo kontrolluar rritjen e jargëev mbi materiale e struktura në procese industriale)
13.Konservant për lëngjet për përpunimin e metaleve
14.Rodenticid
15.Avicid (produkt për kontrollin e shpendëve)
16.Moluskicid
17.Peshkicid (nuk përfshihen produktet për trajtimin e peshqve)
18.Insekticid, akaricid dhe produkt për kontrollin e arthropodëve të tjerë
19.Repelent apo atraktant
20.Konservant për ushqimin apo ushqimin e kafshëve
21.Produkt për sipërfaqet nënujore të anijeve (antifouling)
22.Lëngje për balsamim
23.Produkt për kontrollin e vertebratëve (parazitëve) të tjerë