A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/chemical/public_html/biocide_vew/system/core/Exceptions.php:185)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 672

Chemicals Database

EMËRTIMI

SINONIME

IDENTITETI KIMIK

CAS

KLASIFIKIMI SIPAS RREZIKSHMËRISË:

MASAT PARAMBROJTËSE:

NDIHMA E PARË:

MASAT NË RASTE ZJARRI:

MASAT MBI DERDHJET AKSIDENTALE:

PËRDORIMI DHE RUAJTJA:

KONTROLLI I EKSPOZIMIT DHE MBROJTJA PERSONALE

VETITË FIZIKE DHE KIMIKE

QËNDRUESHMËRIA DHE REAGUESHMËRIA

INFORMACION TOKSIKOLOGJIK

INFORMACION EKOLOGJIK

NXJERRJA NGA PËRDORIMI

INFORMACION PËR TRANSPORTIN

INFORMACION RREGULLATOR

INFORMACIONE TË TJERA

KËSHILLA NË RAST HELMIMI

STATUS

FOTO