A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/chemical/public_html/biocide_vew/system/core/Exceptions.php:185)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 672

Chemicals Database

Emërtimi: Rodenticid prove

Sinonime:

Identiteti Kimik:

CAS:

Klasifikimi:

Masat parambrojtëse:

Ndihma e parë

Masat kundër zjarrit

Masat kundër derdhjes aksidentale

Përdorimi dhe Ruajtja

Kontrolli Ekspozimit dhe Mbrojtja personale

Vetitë Fizike dhe kimike

Qëndrueshmeria dhe Reagueshmëria

Informacion toksikologjik:

Informacioni Ekologjik

Nxjerrja dhe Përdorimi

Informacioni për transportin

Informacione rregullator

Informacione të tjera

Këshilla në rast helmimi

Status

Foto