Mirësevini në faqen e sigurisë kimike të Shqipërisë

Qëllimi i kësaj faqeje është të mbështesë menaxhimin e sigurt të kimikateve përgjatë tërë ciklit të jetës së tyre, duke siguruar informacion të shpejtë dhe të duhur mbi marrëveshjet ndërkombëtare lidhur me kimikatet, bazën ligjore kombëtare mbi kimikatet, dokumenta strategjikë, adresa të rëndësishme kombëtare e ndërkombëtare të lidhura me menaxhimin dhe sigurinë e kimikateve, etj. jo vetëm për aktorët e shumtë që punojnë në fushën e kimikateve, por edhe për shoqërinë civile.
Në këtë faqe do botohet së shpejti Profili kombëtar i menaxh/CA..........\ ku do pasqyrohet kontributi i aktorëve të shumtë që punojnë në fushën e kimikateve.
Kjo faqe interneti u mundësua nga projekti “Forcimi i Kapaciteteve Kombëtare për zbatimin e Qasjes Strategjike Ndërkombëtare për Menaxhimin e Kimikateve (SAICM) në Shqipëri”, i financuar nga Fondi i Startimit të Shpejtë i SAICM dhe i realizuar me ndihmën e Institutit të Kombeve të Bashkuara për Trainim dhe Kërkim (UNITAR) si Agjenci Ekzekutive.
Pyetjet dhe komentet mirëpriten në adresën:
Kjo Adresë e Postës Elektronike është e mbrojtur nga reklamat e pa dëshirueshme.Ju duhet JavaScript e instaluar për ta lexuar

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

 


Shqip

PROJEKTI

Kjo faqe interneti u mundësua nga projekti “Forcimi i Kapaciteteve Kombëtare për zbatimin e Qasjes Strategjike Ndërkombëtare për Menaxhimin e Kimikateve (SAICM) në Shqipëri”, i financuar nga Fondi i Startimit të Shpejtë i SAICM dhe i realizuar me ndihmën e Institutit të Kombeve të Bashkuara për Trainim dhe Kërkim (UNITAR) si Agjenci Ekzekutive

lexo me shume...